3x perfecte jurken voor een recht figuur | mode meid

2021-11-29 08:25:20 By : Mr. Duncan Zhang

Een rechte figuur herken je aan - zoals het woord al doet vermoeden - het rechte silhouet. Je hebt geluk: want met dit figuur staat veel kleding je geweldig.

Een bijna onzichtbare taille, rechte heupen en weinig borsten en billen: veel vrouwen met rechte vormen geven aan vrouwelijkheid in hun figuur te missen. Dat begrijpen wij absoluut niet, want dit lichaamstype is erg vrouwelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste outfit aan te trekken en niemand kan om jouw mooie figuur heen. Zeker niet in een jurk.

Het is een feit dat de A-lijn jurk voor veel figuren ontzettend flatterend is. Deze jurk doet niets anders dan goed voor een recht figuur. Het geeft je vrouwelijke heupen en een smalle taille, waardoor je figuur er op zijn best uitziet. Geloof ons: deze jurk is de aankoop meer dan waard.

5 x de mooiste items voor een recht figuur

De pofmouw is helemaal on trend en dat is goed nieuws voor vrouwen met een recht figuur. Je kunt deze jurk als geen ander rocken, vooral als de jurk vanaf de taille uitloopt. Het geeft je mooie brede schouders, een smalle taille en brede heupen, waardoor je de illusie van een zandloper krijgt. 

Bij jouw lichaamstype draait het allemaal om het creëren van volume en de geplooide jurk draagt ​​daar echt aan bij. Het perfecte plaatje voor jou: want een jurk met plooien is niet alleen flatterend, maar ook heel elegant en vrouwelijk. Ook een jurk om in je garderobe te verwelkomen - wat ons betreft.

Deze rok past bij iedereen (ook bij jou)

Dit is de ideale roklengte voor je figuur

Welke stijl past het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De mooiste jurken voor een appelfiguur Lichaamstypes Lees ook Deze jurken staan ​​prachtig bij een peerfiguur Lichaamstypes Lees ook Jeans: hoe kies je de juiste wassing voor je figuur Lichaamstypes Lees ook Tips: hoe laat je jezelf er voller uitzien met kleding Lichaamstypes Altijd up-to-date ? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

De mooiste jurken voor een appelfiguur

Deze jurken zien er geweldig uit met een peerfiguur

Jeans: zo kies je de juiste wassing voor jouw figuur

Tips: zo laat je jezelf voller lijken met kleding

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode-inspiratie

Je bent er bijna... er is een e-mail verstuurd met een link. Als je erop klikt, ontvang je wekelijks Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog eens.

Fashionchick verandert de manier waarop we mode winkelen. Zoek, vind, vergelijk en koop artikelen van honderden webshops op één plek.

Ontdek nu onze favoriete promoties!